Lukk
 
 
 
 
Code Image
 
 
 
 
Kontakt Meg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VANLIGE PROBLEMER

 
 
Smilet er en viktig del av personligheten vår og det er ofte først når vi mister en tann eller utsettes for skader på tennene at vi ser hvilken betydning de har.

Før i tiden var tannpine et vanligere problem enn det er i dag takket være at vi i tannhelseteamet nå vet mye mer om hvordan vi kan forebygge skader sammen med pasientene våre. Likevel vil enkelte fortsatt oppleve at det oppstår akutte problemer. Det kan f.eks være sterke smerter og hevelse i forbindelse med en visdomstann eller hevelse og ømhet i tannkjøttet. Andre plager som kanskje ikke er like akutte, men likevel plagsomme, kan være ising i tennene eller dårlig ånde.

”Vi ønsker at våre pasienter skal være fornøyd med smilet sitt og føle seg trygg på at de har en god munnhelse.”

I menyen til venstre vil du finne svar på mange av de problemene som vi kan hjelpe deg med om det skulle være behov for det. Er det andre spørsmål du ønsker svar på er det selvfølgelig bare å ta kontakt

 
Hver tiende nordmann lider av tannlegeskrekk (odontofobi), men i dag kan vi tilby mye hjelp og lindring for den som er redd.
 
Dagens moderne materialer og behandlinger kan hjelpe de fleste til å få tilbake utseende og funksjon til tross for at det mangler tenner
 
Tannpressing og gnissing kan føre til at tannhalsene blottlegges, at tennene slites ned og fyllinger går i stykker.
 
Hevelse og ømhet i munnhulen er et tegn på at det ikke står bra til. Det kan dreie seg om en infeksjon eller en skade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tannlege i Askim: Askim Tannhelsesenter