Utrolig behagelig

Hilde er utrolig behagelig. Jeg har selv tannlegeskrekk, og Hilde tar ting helt med ro, forklarer godt underveis hvis du ønsker det og tar seg god tid. Lytter og er utrolig blid og trivelig!

Superwoman

Med min odontofobi så trudde jeg aldri at et tannlegebesøk skulle bli lett. Har aldri i mitt liv før følt meg trygg i tannlegestolen, men det gjør jeg hos Hilde.
Dyktig i jobben sin og et fantastisk medmenneske og faglig oppdatert.

Fantastisk tannlege!

En tannlege som møter deg med et smil, ser deg i øynene og bruker tid på å prate med deg og forklare behandlingen, både før og underveis. Han tar tannlegeskrekk på alvor og du føler virkelig at han SER deg. Han virker trygg og god i utførelsen av yrket sitt og har et ekstremt godt rykte. En særdeles hyggelig og flink tannlege i et miljø pasienten til alt overmål føler seg trygg i. Anbefales!

Anbefales

Etter nesten 5 år uten tannlegebesøk pga ekstrem skrekk mot tannleger kom jeg hit til Øyvind Berg.  Ble møtt av en smilende, rolig og omsorgsfull tannlege. Han forklarte alt nøye og var utrolig behagelig. Jeg har aldri vært borti en som er så dyktig til å ta vare på pasientene sine som han. Har du skrekk, så gå dit. Du angrer ikke!

Norges beste tannlege!

Øivind Berg – > Norges beste Tannlege. Tilbrakte 2 timer i stolen uten bedøvelse og selv da var behandlingen smertefri. Takk for perfekt utført arbeid, en sann kunstner og perfeksjonist.